1. Stabiliți mai întâi regulile. Alege aplicațiile, alocația zilnică sau orele Timpului de pauză, elementele esențiale Mereu permise și circumstanțele care justifică o schimbare.
2. Configurează Screen Time. Setează Limite de aplicații sau Timpul de pauză, activează blocarea la limită, apoi testează fiecare aplicație esențială.
3. Blochează setările. Mergi la Configurări > Timp de utilizare > Blochează configurările Timpului de utilizare. Partenerul introduce un cod din patru cifre pe care persoana blocată nu îl cunoaște.
4. Înțelege recuperarea. Apple recomandă Recuperarea codului de acces Timp de utilizare printr-un Cont Apple. Dacă utilizatorul blocat deține acel cont de recuperare, acesta poate reseta codul de acces. Dacă o altă persoană controlează recuperarea, ia în considerare cu atenție riscurile de încredere, acces și recuperare a contului.
5. Revizuiește după o săptămână. Partenerul nu ar trebui să aprobe modificări în focul fiecărui impuls. Folosește un moment definit de revizuire, cu excepția cazului în care accesul este cu adevărat urgent.
Nu oferi niciodată unui partener de responsabilizare codul de deblocare al iPhone-ului, parola Contului Apple, parola de e-mail, datele bancare sau codurile de autentificare cu doi factori. Un cod Screen Time separat este suficient pentru această metodă.