Blokada aplikacji na iPhone’a.

Blokuj aplikacje, które cię rozpraszają, z jednym 5-minutowym odblokowaniem awaryjnym, gdy go potrzebujesz.

Zaufało nam ponad 500 osób

Fokus na twoich zasadach.Fokus na twoich
zasadach.

Blokuj rozpraszacze natychmiast.

Blokuj rozpraszacze po swojemu.
Fella trzyma wybrane aplikacje poza zasięgiem tak długo, jak zdecydujesz.

Skupiaj się wtedy, gdy ci to odpowiada.
Uruchom sesję od razu lub włącz blokowanie do codziennej rutyny.

Stworzone do prawdziwego życia.
Gdy coś naprawdę wymaga uwagi, użyj krótkiego awaryjnego odblokowania.

57% mniej Codziennych otwarć aplikacji po sześciu tygodniach dodatkowego utrudnienia.
35% więcej Zadań ukończonych na godzinę przy zablokowanych rozpraszających aplikacjach.
67% mniej Codziennego korzystania z mediów społecznościowych po wprowadzeniu blokowania aplikacji. Pobierz w App Store

Pytania? Odpowiedzi

Fella blokuje wybrane rozpraszające aplikacje na Twoim iPhone przez cały dzień domyślnie i daje jedno awaryjne 5-minutowe odblokowanie na sesję dla prawdziwych potrzeb. Gdy odblokowanie się kończy, aplikacje blokują się ponownie automatycznie.

Plan miesięczny kosztuje 29,99 zł bez okresu próbnego. Plan roczny kosztuje 99,99 zł bez okresu próbnego; jest o około 72% tańszy niż płacenie miesięcznie.

Nie. Fella jest zbudowana specjalnie dla iOS przy użyciu struktur Czasu ekranu Apple i nie jest dostępna na Androidzie.

Nie. Fella blokuje dostęp do wybranych aplikacji na Twoim iPhone. Twoje konta, wiadomości i dane wewnątrz tych aplikacji pozostają nietknięte i dostępne podczas Twojego jednego 5-minutowego awaryjnego odblokowania na sesję.

Limity aplikacji Czasu ekranu zawierają przycisk Ignoruj limit, który pozwala cofnąć limit jednym stuknięciem. Fella jest celowo węższa: wybrane aplikacje pozostają zablokowane bez codziennego przełącznika, a jedynym dostępem jest jedno 5-minutowe awaryjne odblokowanie na sesję.

Tak. Wybierasz aplikacje, które odciągają Twoją uwagę podczas konfiguracji. Aplikacje, na których polegasz w pracy lub komunikacji, mogą pozostać poza listą zablokowanych.

Tak. Anuluj w dowolnym momencie bezpośrednio w App Store, bez opłat i bez telefonów. Zachowasz dostęp do końca bieżącego okresu rozliczeniowego.

Odzyskaj swoją uwagę
Zacznij już teraz